Old Spice

15,00 incl. BTW

In de loop van hun oude dag sociaal en intellectueel bezig blijven, dat willen de leden van de seniorenclub Gaudeamus. Daartoe ontmoeten ze elkaar regelmatig voor discussiebijeenkomsten, wandelingen, etentjes…

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

In de loop van hun oude dag sociaal en intellectueel bezig blijven, dat willen de leden van de seniorenclub Gaudeamus. Daartoe ontmoeten ze elkaar regelmatig voor discussiebijeenkomsten, wandelingen, etentjes of museumbezoek.

Nieuwe uitdagingen zijn er volop in deze levensfase en ze bieden de leden kansen zichzelf opnieuw uit te vinden. Zo houdt een militair buiten dienst de spanning in zijn leven door illegaal drank te stoken, helpt een verongelukt vogeltje een verstokte oude computergamer van zijn verslaving af, en geeft opa Daan zijn kleinzoon Jantje op de seniorenclub een verjaardag om nooit te vergeten.

Beschreven vanuit de persoonlijke beleving van de verschillende leden van Gaudeamus, weerspiegelt Old Spice de mengelmoes van vrolijke en minder vrolijke gebeurte­nissen die het latere leven in petto heeft.

Gaudeamus is als een veelkleurige bos ballonnen – goed voor een feestelijke stemming, maar de momenten dat er eentje knapt of ten hemel opstijgt zijn nooit ver weg. Dat besef geeft extra spice aan het samenzijn.

Kees G. Eveleens (1938) publiceerde na zijn loopbaan in de internationale agrarische ontwikkelingssamenwerking verschillende verhalenbundels bij uitgeverij Kontrast.

In 2006 debuteerde hij met Afscheid van Zanzibar, gevolgd door Javaanse liefde (2009) en Eindsprint (2011).

Inspiratie voor zijn vierde boek Old Spice deed hij op als lid van een seniorenclub in Oosterbeek. Deze vereniging maakt deel uit van het netwerk van Probus-clubs in Nederland.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 15 × 21 × 2 cm
Ondertitel

Auteur

Verschenen

Maart 2015

ISBN

Pagina's

114