als niets

15,00 incl. BTW

De hoofdpersoon in als niets trekt de voordeur achter zich dicht; hij wil niets meer bezitten. En dan begint feitelijk echt zijn leven. Het is een verhaal over leegte en inhoud, de zin en onzin van bestaan, opgehangen aan muziek, vrouwen en vooral drank

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De hoofdpersoon in als niets trekt de voordeur achter zich dicht; hij wil niets meer bezitten. En dan begint feitelijk echt zijn leven. Het is een verhaal over leegte en inhoud, de zin en onzin van bestaan, opgehangen aan muziek, vrouwen en vooral drank; een verhaal vol onderkoelde humor, voortreffelijk in dichtvorm gegoten, dat leest als een trein.

Arjen van der Linden (1956) was tussen 2010 en 2012 stadsdichter van Amersfoort. Hij mag met recht een veelzijdig kunstenaar genoemd worden. Als dichter, kunstschilder en drummer houdt hij zich met drie edele disciplines bezig. Eerder publiceerde hij de bundels ‘ALS WAS met gedichten naast zijn schilderijen en ‘Voor jou en jij’, in samenwerking met fotograaf Nico Brons. als niets, uitgebracht door uitgeverij Kontrast, is zijn derde boek.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 12 × 21 × 1 cm
Auteur

Verschenen

Januari 2016

ISBN

Pagina's

112